maanantai 22. kesäkuuta 2009

Kuvia Savannahista

Katso tästä kuvia Savannahista. Kuvatekstejä ei tähän hätään ehditty laittaa, mutta jokainen otos puhuukin n. 1000 sanaa puolestaan.. ;)

Kaupungissa oli paljon kauniita taloja 1700- ja 1800-luvuilta ja runsaasti väkeä. Olin kuitenkin kiinnostunut takakujista ja laitakaupungin valoista, joten näiden kuvien valossa Savannah voi näyttäytyä erilaisena kuin matkailuesitteissä!

Kuvia sekä Mikalta että Anulta.

3 kommenttia:

  1. Kiva seurata tätä teidän matkajatkokertomusta kuvien kanssa ja ilman. Savannahissahan on silta melkein yhtä hieno kuin Rovaniemen Jätkänkyntilä. Ylistön silta Jkylässä on myös samaa riippusiltayyliä. - Tosi on, ettei kannata antaa matkailuesitteiden hämätä todellisuutta, vaikka siihen ne vakaasti pyrkivät.

    VastaaPoista
  2. Hei te matkailijat,
    Tosi mielenkiintoista on ollut lukea ja nahda kuvia matkastanne,kiinnostavaa kuulla kummankin nakokulmasta matkan kulkua-more of the same (or should I say different)please!Elaydyn taysilla taalla arjessani reissuunne. Hyvaa loppu-matkaa!

    t. Riitta

    VastaaPoista
  3. Riitta hei, kiitos kommentista! kerro vielä kuka meidän tuntemista riitoista olet? :)

    Mummo: Savannahin silta vaan on ihan järkyttävän iso! Kokoluokka ei tainnut erottua kuvista.
    Otso lähettää terveisiä, aina se vaan muistelee että mum-mo. Oppi tänään sanomaan "kengät", kun tajusi että niin se saa kengät pois jaloista hiostamasta.

    VastaaPoista