torstai 25. kesäkuuta 2009

In the News

Me oltiin highwaylla, palaamassa sokeriplantaasilta ja juuri ohittamassa New Orleansin Superdomea (pyöreätä stadionia johon tuhansittain ihmisiä majoitettiin hurrikaanin aikaan), kun radiosta kuului että Michael Jackson saattaa olla kuollut, sitä ei vielä tiedetä varmaksi, ainakin hän on koomassa, ehkä kuollut. Myöhemmin pizzeriassa varmistui CNN:lta että kuollut, kuollut on. Kaikki tuutit ovat täynnä samaa uutista, näytetään helikoptereita pörräämässä Jacksonin kodin ulkopuolella, itkeviä ihmisiä, kaikki ihmiset Chickie Wah Wah -klubin jazzkitaristia ja taksikuskia myöten puhuvat siitä. Mun mielestä kuolema on elämälle aika luonteva päätös, tällä kuolemalla vaan taitaa olla amerikkalaisille aika suuri merkitys. Hmm, ei ehkä ainoastaan amerikkalaisille, jossain mainittiin että hän on maailman kuuluisin ihminen. Oli.

No, täytyyhän se nyt kysyä: Missä sinä olit kun kuulit siitä?

2 kommenttia:

  1. No kotona klo 7 lähdössä töihin 5 minuutin päästä, tieto nimittäin tuli Vaarin kännykkään uutisviestinä. Kyllä se täälläkin on päivän uutinen, mm. TV1:n klo 20.30 uutislähetyksen merkittävin ja Ilta-Sanomien päälööppi tietysti. - Luulen, ettei kaveri aikonutkaan elää 100-vuotiaaksi.

    VastaaPoista
  2. Ja minä kuulin sen kello 05.00 uutisista. Yleensä ei ole radio auki siihen aikaan, mutta tämä viesti oli kai pakko kuulla.

    VastaaPoista